Fakro referentiedetails opgenomen in Bouwdetails Online
Javascript is uitgeschakeld

Fakro referentiedetails opgenomen in Bouwdetails Online

Geplaatst: 17-05-2022
Fakro referentiedetails opgenomen in Bouwdetails Online

Voor vele soorten en maten gevelopeningen biedt Fakro oplossingen aan. Het belangrijkste doel: een lichte en comfortabele leefruimte creëren. Met haar veelzijdige productlijn heeft Fakro een compleet aanbod voor professionals, met name op het gebied van dakramen. Archidat Bouwformatie heeft in samenwerking met Fakro 10 details ontwikkeld voor een selectie van deze producten.

Platdakramen
Het assortiment voor platdakramen is bij Fakro veelzijdig. Het ruime aanbod gaat gepaard met complete montage toebehoren zoals de XRD opstand die het mogelijk maakt een dikker dak pakket toe te passen, of zelfs het dakraam onder een hellinghoek te zetten, en hiermee een hogere RC-waarde worden behaald. Dit allemaal terwijl er een strak afgewerkte uitstraling met vlak glas wordt behouden.

Tuimeldakramen
Naast de standaard opties voor tuimeldakramen biedt Fakro ook een energiezuinige oplossing die extra isolatie biedt. Dit wordt behaald door middel van het EHV-PT thermische gootstuk en het XDK isolatiepakket die tegelijk zorgt voor een water- en luchtdichte aansluiting. In combinatie met het FTT-U6 tuimeldakraam komt dit uit op een hoge RC met een strakke afwerking.

Detail 1 t/m 4 XRD/A opstand en elektrische platdakramen met vlakglas.

Detail 5 t/m 7 FTT-U6 tuimeldakraam & EHV-PT Thermo gootstuk & XDK isolatiepakket

Detail 8 t/m 10 meer standaard tuimeldakraam met EHV-P gootstuk & XDK isolatiepakket

Bekijk de Fakro details

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
Sluit deze advertentie