Gebruik Bouwdetails Online bijna verdubbeld in eerste helft
Javascript is uitgeschakeld

Gebruik Bouwdetails Online bijna verdubbeld in eerste helft 2018

Geplaatst: 05-07-2018
Gebruik Bouwdetails Online bijna verdubbeld in eerste helft 2018

VLIEGKAMP VALKENBURG - In de eerste helft van 2018 heeft een explosieve stijging plaatsgevonden in het gebruik van Bouwdetails Online. De online database met referentiedetails werd 85% vaker geraadpleegd dan in dezelfde periode van het jaar daarvoor. In totaal werden in de eerste zes maanden 35.338 details gedownload.

Het grootst was de stijging van gebruik onder architecten, deze was maarliefst 104%. Daarnaast was er een opvallende stijging in de vraag naar referentiedetails op gebied van isolatie oplossingen (o.a. ROCKWOOL, Kingspan Insulation, Isobouw) en kozijnen (Reynaers Aluminium, Van de Vin). Dit is in lijn met de resultaten van het onderzoek door BouwKennis eerder dit jaar op gebied van Online Informatiebronnen.

Directeur Max de Jong is niet verbaasd over de groei: "We merken dat de voorraad reeds ontworpen gebouwen op begint te raken. Architecten zijn weer voluit aan het tekenen en dan met name binnen de woningbouw. We hebben met Bouwdetails Online naast Bouwkosten Online een tweede platform met een leidende positie binnen deze doelgroep, daar hebben we hard voor gewerkt."

Archidat Bouwformatie heeft al enige jaren een leidende positie op gebied van kennisdeling richting voorschrijvende partijen. In opdracht van de belangrijkste leveranciers binnen de branche heeft Archidat Bouwformatie met Bouwdetails Online sinds 2005 een database met ruim 23.000 referentiedetails geproduceerd. Deze zijn gratis te downloaden vanaf de website Bouwdetails Online, na registratie.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Ge├»soleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
Sluit deze advertentie