Gratis abonnement Bouwdetails Online op GEVEL 2020
Javascript is uitgeschakeld

Gratis abonnement Bouwdetails Online op GEVEL 2020

Geplaatst: 25-11-2019
Gratis abonnement Bouwdetails Online op GEVEL 2020

Bezoekers van GEVEL 2020 kunnen op de stand van Archidat Bouwformatie gratis een Bouwdetails Online Woningbouw abonnement t.w.v. €150 activeren. Met dit abonnement kunnen duizenden referentiedetails geraadpleegd en gedownload worden.

Bouwdetails Online (https://bouwdetails.bouwformatie.nl) is de grootste database voor referentiedetails in de bouwbranche. Vele architecten, tekenaars en andere ontwerpende en voorschrijvende partijen maken reeds gebruik van de details.

In totaal zijn er meer dan zesduizend unieke details beschikbaar in de vier verschillende bibliotheken. De referentiedetails zijn verdeeld over de bibliotheken Woningbouw, Utiliteitsbouw, Woongebouwen, Renovatie.

Vernieuwd platform
Bouwdetails Online is vanaf 1 januari 2020 nog verder verbeterd. De details zijn in de vernieuwde omgeving eenvoudiger te vinden en te downloaden op basis van filters, zoekwoorden en specifieke kenmerken.

Bouwbesluit
Alle referentiedetails in de Bouwdetails Online bibliotheken zijn getoetst volgens het Bouwbesluit. De details zijn direct te downloaden en vrij te gebruiken in elk CAD-programma.

Leveranciersdetails en neutrale details
Een deel van de bouwdetails is in samenwerking met toonaangevende leveranciers ontwikkeld. Deze details zijn ook zonder abonnement toegankelijk en gratis te downloaden. Voor de neutrale details is het abonnement op Bouwdetails Online benodigd.

GEVEL 2020
De GEVEL beurs vindt plaats van 28 t/m 30 januari in Ahoy Rotterdam. Als mediapartner van de beurs komt Archidat Bouwformatie deze editie met een speciale actie voor bezoekers van de beurs.

Als bezoeker kunt u uw bezoekerspas laten scannen op de stand van Archidat Bouwformatie. Hierna krijgt u op uw account het abonnement Bouwdetails Online Woningbouw voor 6 maanden geladen.

Registreren voor de beurs kan via deze link:
https://registratie.gevel-online.nl/ARCHIDATBOUWFORMATIE

Hoe krijg ik mijn abonnement Bouwdetails Online Woningbouw?
1. Registreer via bovenstaande link gratis voor GEVEL 2020
2. Bezoek GEVEL op 28, 29 of 30 januari 2020 in Ahoy Rotterdam
3. Kom naar de stand van Archidat Bouwformatie (B004)
4. Laat uw persoonlijke beurspas scannen
5. Het abonnement wordt automatisch op het opgegeven e-mailadres geladen

Bouwdetails perfect alternatief voor SBR details

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fakro Nederland
  • JORDAHL
  • Fermacell
  • Hakron
Sluit deze advertentie