Isolatie oplossingen ROCKWOOL in Bouwdetails Online
Javascript is uitgeschakeld

Isolatie oplossingen ROCKWOOL in Bouwdetails Online

Geplaatst: 06-04-2017
Isolatie oplossingen ROCKWOOL in Bouwdetails Online

Een goed binnenklimaat met zo min mogelijk energieverbruik. Een inmiddels zeer belangrijk punt wanneer het gaat om het verlagen van de EPC-waarde. Met de vele isolatieoplossingen van Rockwool kan dit probleem worden aangepakt.

ROCKWOOL staat bekend om zijn, de naam zegt het al, steenwolisolatie. Het bedrijf biedt isolatieoplossingen voor elke denkbare situatie. Zo biedt het dakisolatie in de vorm van het nieuwe prefab RockZero® daksysteem. Dankzij de eigenschappen van ROCKWOOL steenwol is het mogelijk een dak te realiseren dat energie-efficiënt, luchtdicht en dampopen is. Gecombineerd met hoge prestaties op het gebied van brandveiligheid en geluidsisolatie resulteert dit in hoge mate van wooncomfort.

Onder de naam RockSono biedt ROCKWOOL verschillende steenwol producten voor het isoleren van houten- en lichtmetalen scheidingswanden of voorzetwanden. Wandisolatie zorgt niet alleen voor een verbetering van het thermisch comfort in de ruimte, het levert ook een belangrijke bijdrage aan het akoestisch comfort.

RockFit Premium is een extra stevige en waterafstotende spouwplaat (ca. 70 kg/m³) met hoge thermische prestatie. Geschikt voor thermische en akoestische isolatie van vliesgevels met open of gesloten voegen en gemetselde spouwmuren met gedeeltelijke of volledige spouwvulling. RockFit Premium kan worden toegepast binnen de REDAir geventileerde geveloplossing.

REDAir® zorgt voor gevelisolatie, in combinatie met een geventileerde gevel en esthetisch hoogwaardige gevelbekleding naar keuze.

Deze oplossingen die ook in de BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen stonden, zijn nu ook te vinden in de ROCKWOOL bibliotheek van Bouwdetails Online.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • MBS Groep
  • UNILIN Insulation
  • Alsecco
  • VMRG
Sluit deze advertentie