Archidat BouwDetails - nieuws - nadruk-bouwdetailwijzer-duurzaam-energiezuinig-bouwen-nu-beschikbaar Archidat Bouwnieuws - Herdruk BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen nu beschikbaar
Javascript is uitgeschakeld

Herdruk BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen nu beschikbaar

Geplaatst: 20-04-2017
Herdruk BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen nu beschikbaar

Van het handboek BouwdetailWijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen werden tijdens de BouwBeurs 2017 reeds bijna 8.000 exemplaren uitgedeeld. De nadruk is nu beschikbaar via de webwinkel van Archidat Bouwformatie.

De BouwdetailWijzer werd in februari uitgedeeld aan bezoekers van de BouwBeurs die zich van tevoren hadden aangemeld via Archidat Bouwformatie.
Op basis van de voorinschrijvingen werd een oplage van 8.000 boeken gedrukt, deze waren binnen 5 dagen beurs volledig uitverkocht.

De herdruk van het handboek is nu beschikbaar om te bestellen via de webwinkel van Archidat Bouwformatie.

Dit boekwerk bevat meer dan 80 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan de actuele eisen op het gebied van duurzaamheid en energieprestatie. Daarnaast vindt u in het boek de volledige historie betreffende eisen en regelgeving op gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen in Nederland.

De deelnemende leveranciers zijn: Gebr. Bodegraven, BUVA, Duco Ventilation & Sun Control, Faay Vianen, Fischer, Hakron, Holonite, Illbruck, Kingspan Unidek, Plaka Nederland, Reynaers Aluminium, ROCKWOOL, Roval Aluminium, Schöck Nederland, Van de Vin ramen en kozijnen.

Bestel de nadruk van het handboek Duurzaam Energiezuinig Bouwen nu in de webwinkel.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Hein de Kort

Onze partners

  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Blauwplaat
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Brink Climate Systems
  • BubbleDeck International LWC
Sluit deze advertentie