Archidat BouwDetails - nieuws - nieuwe-duco-bouwdetails-vanaf-nu-online
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe DUCO Bouwdetails vanaf nu online

Geplaatst: 09-03-2017
Nieuwe DUCO Bouwdetails vanaf nu online

Een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat is tegenwoordig een grote en belangrijke uitdaging door de steeds strenger wordende regelgeving voor de bouw. DUCO biedt, met name op het gebied van ventilatie en zonwering, toonaangevende oplossingen. Deze oplossingen zijn door Archidat Bouwformatie verwerkt in Bouwdetails Online.

De door Archidat Bouwformatie ontwikkelde DUCO leveranciersdetails waren al in de Bouwdetailwijzer 2017 te vinden, maar nu ook in Bouwdetails Online.

DUCO biedt voor elke situatie een oplossing: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of zelfs passiefbouw. De ventilatieroosters kunnen zowel in als uit het zicht worden geplaatst, net als de zonwering. Ook biedt DUCO ventilatieroosters met geïntegreerde zonwering.

Nieuwe psi-berekeningen

Archidat Bouwformatie heeft in opdracht van DUCO ook een nieuwe set psi-waarden uitgerekend. Het gaat om een selectie van 43 van de meest bekeken en relevante bouwdetails waarvoor nu ook de psi-waarden kunnen worden opgevraagd. Deze details zijn hoofdzakelijk bovenaansluitingen van kozijnen waar een ventilatierooster, zonweringsysteem of een combinatie van beide in verwerkt is, maar ook een aantal bijhorende zijaansluitingen van kozijnen met zijgeleiders.

Al heel wat leveranciers hebben blijk van interesse gegeven om met hun bouwdetails aanwezig te zijn in de bibliotheek van Bouwformatie, zo ook DUCO. Met 61 bouwdetails behoort de ventilatie- en zonweringspecialist tot een van de grootste partijen die intussen in de lijst zijn opgenomen. Voor 43 van deze 61 details kunnen nu psi-waarden worden opgevraagd.

Bekijk de nieuwe gratis DUCO bouwdetails en psi-berekeningen.

Andere gratis leveranciersdetails zijn te vinden via het overzicht per leverancier.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
Sluit deze advertentie