Nieuwe Wédéflex dakoplossingen in Bouwdetails Online
Javascript is uitgeschakeld

Nieuwe Wédéflex dakoplossingen in Bouwdetails Online

Geplaatst: 18-07-2017
Nieuwe Wédéflex dakoplossingen in Bouwdetails Online

Een dak boven het hoofd dat ook daadwerkelijk zorgt dat er geen last wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Voor zowel de gebruiker als voor het gebouw zelf. Wédéflex weet exact hoe een dak optimale bescherming kan bieden voor beide.

Met de verschillende toplagen en onderlagen van Wédéflex, is er voor iedere wens een oplossing. Niet alleen voor het eindresultaat, maar ook tijdens het aanbrengen van de producten. Zo biedt Wédéflex D3 de mogelijkheid om niet te branden maar de föhn techniek te gebruiken wat brandgevaar vermijdt, en zal Wédéflex D4 garant staan voor een levensduur van 34 jaar. Een voorbeeld van een speciale toplaag is de Wédéflex Olivijn: een toplaag afgestrooid met Olivijn, een natuurlijk mineraal dat het broeikasgas koolstofdioxide CO2 afvangt en omzet in onschadelijk zand, water en magnesiumbicarbonaat.

Qua onderlagen is er ook keuze genoeg. Zo is er de Wédébase 446, speciaal ontwikkeld ten behoeve van mechanisch bevestigde en losliggend geballaste dakbedekkingssystemen. Ook bestaat er de Wédé-Blackpearl, welke kan worden toegepast voor platte-, maar ook lichthellende dakbeddekingsconstructies.

Om de dakconstructie af te maken biedt Wédéflex ook dampremmende lagen, bijvoorbeeld Wédédefend Alu ZK, welke klevend is zodat er niet met branders gewerkt hoeft te worden. Ook Wédémec kan prima als dampremmende laag gebruikt worden.

De dakbedekking oplossingen van Wédéflex zijn nu te vinden in de Wédéflex bibliotheek van Bouwdetails Online.

De leveranciersdetails zijn gratis te downloaden (in .dwg .dxf .ndw of .pdf formaat) vanaf de Wédéflex Bouwdetails Online pagina.

Overig bouwdetailsnieuws

 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • Schck Nederland
  • BUVA homecare systemen
Sluit deze advertentie