Archidat BouwDetails - over
Javascript is uitgeschakeld

Over Archidat Bouwformatie

Community voor Kennis, Inspiratie en Communicatie
Bouwformatie is een innovatief en multimediaal bedrijf gespecialiseerd in de bouw. Als een van de grootste aanbieders van bouw informatie zijn wij de belangrijkste speler in bouwmedia. In 2013 is Bouwformatie samengegaan met Archidat, de grootste en onafhankelijke aanbieder van bouwkennis op het gebied van bouwdetails, bouwkosten en onderzoek. Archidat Bouwformatie brengt partijen in de bouw bij elkaar zowel op technisch en esthetisch gebied, als ook op commercieel vlak. Het delen van kennis staat bij ons centraal. Samen met onze partners: producenten, leveranciers, architecten, ingenieurs, adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en overige leden zorgen wij ervoor dat kennis in de bouw wordt gebundeld en beschikbaar komt voor alle partijen in het bouwproces.

Bouwformatie heeft meer dan 60.000 geregistreerde leden en bereikt meer dan 200.000 functionarissen in de bouw met bouwnieuws, architectuur, bouwtechniek, bouwdetails en bouwkosten.

Multimediale bouwcommunity
De uitgeverswereld is volop in beweging. Grote en kleinere uitgevers zoeken naar nieuwe business- en uitgeefmodellen om hoogwaardige informatie aan te kunnen blijven bieden. Wij denken het antwoord op deze vraag gevonden te hebben met onze multimediale bouwcommunity. Het laatste nieuws, visies en opinies treft u aan in onze Nieuwsbrief. Online vindt u naast het nieuws, columns en actualiteiten ook de vertrouwde kennisinformatie waaronder bouwdetails en bouwkosten. Diepgaandere studie verricht u met onze handboeken. Hiermee zetten wij al onze mediakanalen in waar ze het beste tot hun recht komen.

Over Bouwformatie Onze missie en visie Disclaimer & Privacy

 
 
 
 

Onze partners

  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
Sluit deze advertentie