Bouwdetails Online - leverancier=sapa&sapa=avantissmartline7
Javascript is uitgeschakeld
Filters
BENG-projecten
Uitgangspunten
Bouwfysica
Fundering
Vloer
Gevel / Scheidingswand
Dak
Openingen
Bouwkundige toepassingen
Balken & kolommen
Zoeken op productnaam leverancier
Woningbouw
Utiliteitsbouw
Woongebouwen
Renovatie

Updates

Nieuwe Renson details met vliesgevel en ventilatierooster

Nieuwe Renson details met vliesgevel en ventilatierooster

Een gezond binnenklimaat hangt af van diverse factoren. Denk aan licht, lucht, geluid en temperatuur. Met de producten van Renson heeft de gebruiker de controle over deze factoren, waardoor een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving wordt gecreëerd. Archidat Bouwformatie heeft in samenwerking met Renson nieuwe bouwdetails ontwikkelt, waarin deze keer zonwering op de vliesgevel en een ventilatierooster worden behandeld.

SAPA houtskeletbouw details opgenomen in Bouwdetails Online

SAPA houtskeletbouw details opgenomen in Bouwdetails Online

Innovatieve, isolerende profielen die passen bij elke bouwstijl. Met de aluminium oplossingen van SAPA is dit mogelijk. Archidat Bouwformatie is de samenwerking aangegaan met SAPA en heeft twintig bouwdetails gepubliceerd waarin deuren, ramen en schuifdeuren worden getoond. De details zijn in meerdere bouwmethodieken uitgewerkt, waaronder houtskeletbouw.

Nieuwe afdichtingsdetails Carlisle in Bouwdetails Online

Nieuwe afdichtingsdetails Carlisle in Bouwdetails Online

Lucht- en waterdichtbouwen is vandaag de dag niet meer los te zien van de bouw. Of het nu gaat om HSB of steenachtig materiaal. Prefab of in het werk gestort. Carlisle Construction Materials biedt de juiste oplossingen voor de gehele bouwschil. In samenwerking met Archidat Bouwformatie zijn er een tiental bouwdetails ontwikkelt die de oplossingen van Carlisle Construction Materials in het licht brengen.

Sluit deze advertentie